Compleet verzorgde vorstelijke dagtrip met een Koninklijk tintje in Het Loo
paleishetloo

Vorstelijk genieten

Vandaag geven we u een Koninklijk gevoel in het Paleis Het Loo ! We beginnen de dag met een kopje koffie of thee met gebak, waarna een rondrit over de Veluwe gepland staat. Dit prachtige natuurgebied, met uitgestrekte bos- en heidegebieden, is een lust voor het oog.

Bekijk ook onze dagtocht De Breifabriek.

Kroondomein Het Loo bestaat uit het Paleispark en de Koninklijke Houtvesterij. Dit gebied is al ruim 300 jaar verbonden met het Huis Oranje-Nassau en kent een rijke historie. Na een heerlijk lunchbuffet met kroket gaan we een bezoek brengen aan Paleis Het Loo. Aan de rand van Apeldoorn ligt het ruim 300 jaar oude Paleis Het Loo. Hier kunt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen. De ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes. Voel de sfeer van vervlogen tijden en krijg een indruk hoe het leven in de 17e eeuw moet zijn geweest. Kortom een dagje uit met een koninklijk tintje!

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Het Loo

09.00 – 18.00

2x koffie/thee met gebak – rondrit gids 1,5 uur – lunchbuffet met kroket – entree Paleis het Loo – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen