Historische dagtrip naar Groningen met Verschoor Reizen
Winter Welvaart in Groningen, aan de Hoge en de Lage der Aa liggen historische zeilschepen afgemeerd. Versierd met lampjes en met diverse kraampjes aan de kade is er een gezellige ontspannen sfeer.

Water- & Hanzestad Groningen

Ooit verkozen tot Beste Binnenstad, dat is Groningen! Niet alleen een bruisende studentenstad maar ook een stad met historische pakhuizen, hofjes en gebouwen.

Onderweg naar Groningen maken we een stop in het pittoreske Joure voor een heerlijk kopje koffie of thee met gebak. Aangekomen in de Hanzestad gaan we aan boord van de rondvaartboot die exclusief voor u afgehuurd is om zo Groningen vanaf het water te ontdekken. De Martinitoren,  het Goudkantoor maar ook de fonkelnieuwe Tasmantoren  zijn prachtige staaltjes van architectuur. Na een heerlijke koffietafel  aan boord staat uw gids voor u klaar om samen de stad te ontdekken. Wat dacht u van het Centraal Station? Ontworpen door Isaac Gosschalk  behoort tot één van de mooiste stations van Nederland. Na de stadswandeling krijgt u een uurtje tijd om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken om vervolgens onder het genot van een drankje en hartig hapje de terugreis te aanvaarden.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Marketing Groningen

8.00 – 18.30 uur

Inbegrepen: 2x koffie/thee met gebak – privé rondvaart 2 uur + uitgebreide koffietafel aan boord – stadswandeling o.l.v. gids – uurtje vrij – consumptie + borrelhapje tijdens de terugreis – vervoer per luxe en comfortabele touringcar.

Groningen op een andere manier ontdekken? Maak een GPS treasure hunt. Organiseer een ludieke puzzeltocht. Maak een solextour of fietstocht. Of maak van u dagje uit een weekendje weg en boek een overnachting!

Bekijk een van onze reizen