Workshop "Spreken" - Een leuke activiteit ontdekt u in Gorinchem.
shutterstock_110536709 - gorinchem bewerkt

Workshop “Spreken”

Een leuke activiteit ontdekt u vandaag in Gorinchem. U gaat genieten van een stadswandeling door het pittoreske stadje Gorinchem waar 2 verhalenvertellers u zullen begeleiden. In de middag nuttigt u een lunch in theater Peeriscoop en krijgt u een workshop “spreken in het openbaar”. De dag wordt besloten met een heerlijk tapas buffet bij restaurant Hipper. Een dag waarbij u niet alleen elkaar, maar ook uzelf beter leert kennen!

Bekijk ook onze reis naar Echt Volendam.

Onderweg naar Gorinchem ontvangt u een heerlijk kopje koffie met gevulde koek in de bus. U geniet van de toeristische informatie van uw chauffeur. Bij aankomst in het pittoreske stadje Gorinchem wordt u opgewacht door twee verhalenvertellers. De verhalenvertellers nemen u meer door Gorinchem en vertellen u diverse grappen, limericks en verhalen. In een tijd van Twitter, Facebook en alle andere sociale media, ontdekt u vandaag hoe het ook al weer is om te vertellen. Tussen de middag geniet u van een lunch in theater Peeriscoop. Waarna u door Fred Delfgaauw een workshop spreken in het openbaar krijgt. U leert daadwerkelijk te spreken, de spraak technieken en uiteraard wordt er veel gelachen. Immers is lachen het antwoord op alles! Tussendoor hebben we even een pauze met een snack en smoothie. Waarna we verder gaan met de workshop. Aan het einde van de workshop besluiten we deze met een prachtig tapas buffet bij restaurant Hipper.

Aan rivieren de Linge & Boven Merwede ontdekt u het vestingstadje Gorinchem. Een pittoresk stadje die vele gezichten kent. Gorinchem is het stadje waar u kunt genieten van schepen die langs varen, actieve watersporters, de gezellige terrasjes op de Grote Markt, de mooie binnen haven en de prachtige panden. In Gorinchem vindt u ook kunst, zo vindt u De Nieuwe Doelen en Peeriscoop. Met deze laatste bieden we u een aantal mooie combinatie arrangementen in de omgeving van Gorinchem. Waarom Peeriscoop? Dit theater is een uniek theater met een uitstraling van toen. Als u hier binnenkomt waant u zich even in een omgeving waarbij u wordt onttrokken aan de alledaagse sleur. U geniet van dit pittoreske theater met haar diversiteit aan voorstellingen.  Het theater heeft één doel, een voortbestaan zonder subsidies, want subsidies worden al lang niet meer gegeven. Met uw bezoek draagt u een steentje bij aan het behoud van dit theater en de kunst in Gorinchem. Wij presenteren u diverse arrangementen met enkele mogelijkheden. Uiteraard zijn de arrangementen geheel aan te passen naar uw wensen en budget. De voorstellingen kunnen we desgewenst aan laten passen aan uw gezelschap. Onderstaand zijn de aanbiedingen opgemaakt op basis van de voorstelling “Minder is Meer”. Echter kunt u ook kiezen uit Oma’s Oma, De Verteller, of Schoon Schip.

Verschoor reizen is officiële partner van de voorstellingen van onder meer Fred Delfgaauw en mag u exclusief de mogelijkheden binnen theater Peeriscoop aanbieden. Deze arrangementen zijn uitsluitend te boeken via Verschoor reizen.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

shutterstock_110570141 - gorinchem bewerkt

Hoe is het mogelijk? Een podium vullen, een publiek weten te boeien en zo min mogelijk poespas. Fred Delfgaauw; Een absolute kunstenaar. Hij biedt u een voorstelling die boeit van begin tot het einde. Een voorstelling waarbij u van de ene in de andere verbazing valt. Een uniek programma, een programma waarbij u volledig opgaat in het verhaal. Een programma die u zal verbazen. U beleefd een voorstelling waar u nog lang van na zult genieten… “Minder is echt Meer”! De voorstelling is aan te passen naar de wensen van uw bedrijf, vereniging of uw gezelschap.

Merel vertelt u het verhaal. Oma is al oud en wel zo oud dat je door oma heen kunt kijken. Oma is oma niet meer. Oma doe raar. Het vel op oma’s gezicht is veel te wijd. Is oma nu oma of toch niet meer? Een voorstelling door Ida van Dril die in de voetsporen treed van Fred Delfgaauw met deze unieke voorstelling. Samen zorgen ze voor een unieke voorstelling. Vrolijk en ontroerend met verhalen om van te smullen. Een familievoorstelling voor jong en oud over herinneringen, vergeten en accepteren.

Fred Delfgaauw heeft een samenwerking gezocht met drie jonge vrouwen. Deze vrouwen zijn stuk voor stuk multi getalenteerd: Ida van Dril, Mik van Goor en Esmay Usmany. De Verteller is het verhaal van Volpone. Hij is misschien wel te rijk, dus er is tijd voor crisis. Hij tracht de tijd te doden, maar de tijd dood hem. Een boosaardig sprookjesverhaal over hebzucht en opportunisme met vlijmscherpe randjes…

Een voorstelling van Japser van Kuijk. De winnaar van Camaretten 2010 vertelt in Schoon Schip een verhaal waarin venijn en vermaak elkaar in een razend tempo afwisselen, doorspekt met fijne liedjes om in te schuilen. De woede en irritaties pakken op komische wijze uit, alleen omdat hij zich kan opwinden over onbeduidende zaken

09.00 – 22.00 uur

Koffie met gevulde koek, twee verhalenvertellers, lunch bij Peeriscoop, Workshop Spreken in het openbaar, snack met smoothie, afsluiting met een certificaat, tapas dinerbuffet bij Restaurant Hipper inclusief onbeperkt drankjes, ijskar en koffie/thee na, vervoer per luxe touringcar.

Maximaal 40 personen!

Bekijk een van onze reizen