Zalige Kermis & Orgels - een dag vol verrassingen en impressies
Museum Dansant - DSC06618 bewerkt

Zalige Kermis&Orgels

Bent u klaar voor een dag vol met verrassingen en impressies? Wij nemen u mee naar het gastvrije Kempen waar u een bezoek zult brengen aan het museum “De Acht Zaligheden”. We maken een rondrit langs kerken en kapellen in deze streek. In de middag kunnen we genieten van een Kermis- en Orgel spektakel waarbij u op en top wordt geëntertaind. Tot slot een overheerlijk 3- gangen diner om de dag gezellig af te sluiten met elkaar.

Bekijk ook de reis pittoresk Torn en het Drielandenpunt.

Het Kempische gebied heeft een prachtige historie met mooie vakwerken over het leven in de periode van 1850 – 1950. Allereerst geniet u van een heerlijk kopje koffie met vlaai. Daarna bezoekt u het museum “De Acht Zaligheden”. Vervolgens nemen we u mee voor een prachtige rondrit langs kerken, kapellen en de bijzondere dorpskernen. Uw humoristische gids vertelt op smakelijke wijze over de bezienswaardigheden.

’s Middags gaan we naar het Kermis- & Orgelmuseum waar u geniet van een luxe lunch. Tijdens de lunch geniet u van de uitleg over de musea en kunt u zelfs een dansje wagen. Na ons bezoek besluiten we de dag met een uitgebreid 3-gangen diner bij Restaurant Kruidenlucht in Casteren en genieten we na van deze prachtige dag met veel afwisselende indrukken.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

kermismuseum-website

08.30 – 21.00 uur

1x koffie/thee met vlaai – entree – rondrit o.l.v. gids – luxe lunch – entree orgelmuseum en kermismuseum – rondleiding door de musea – afsluitend uitgebreid 3-gangen diner – het vervoer per luxe touringcar met gastvrije chauffeur.

Arrangement ook mogelijk zonder diner. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Bekijk een van onze reizen