Opstap in eigen land - Groepstrip.nl

Opstap in eigen land

opstap in eigen landGezellig met een groep opstap in eigen land? Kijk niet verder, u bent bij groepstrip.nl aan het juiste adres! Wij regelen arrangementen met één belangrijk kenmerk: voor een ieder wat wils! U hoeft dus niet bang te zijn dat het arrangement niet in de smaak zal vallen bij uw gezelschap! Er zijn reeds een aantal arrangementen uitgewerkt. Wilt u opstap in eigen land maar staat uw gewenste arrangement niet bij ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Wij stellen graag een programma op maat samen.

 

Mogelijkheden opstap in eigen land

Opstap in eigen land via groepstrip.nl kan van alles betekenen. Wilt u een dagje weg naar een grote stad, zoals Amsterdam of Utrecht? Naar een museum? Pretpark? Alles is mogelijk en de keus is aan u. Ook passen wij de reis aan op uw doelgroep, zoals bijvoorbeeld een schoolreis, jongerenreis, familiereis, of personeelsuitje. Bespreek uw plannen met ons, dan zullen wij de perfecte trip uitstippelen.

 

Voordelen

Groepstrip.nl is een merknaam van Verschoor Reizen. Dat biedt u vele voordelen, zoals persoonlijk advies, betrokkenheid bij uw wensen, kwaliteit, service en deskundigheid. Verschoor Reizen bestaat reeds 90 jaar en dat zorgt voor garantie in vele opzichten. Als u klant bent bij Verschoor Reizen ontvangt u om het jaar een uitgave vol leuke en interessante arrangementen. Ook stellen wij graag onze partners aan u voor. Daarnaast ontvangt u 2 keer in het jaar een aparte mailing vol leuke seizoenaanbiedingen. Speciaal voor uw gezelschap maken wij deze arrangementen en werken wij ze graag nog op maat voor u uit.

 

Interesse

Heeft u interesse in onze service wat betreft een uitje opstap in eigen land? Of heeft u verdere vragen of informatie nodig?  Dan kunt u contact met ons opnemen. Staat uw gewenste arrangement niet bij ons aanbod? Neem dan ook zeker contact met ons op, wij adviseren u graag!