Organiseren dagtocht - Groepstrip.nl

Organiseren dagtocht

Een dagtocht organiseren kan een moeilijke opgave. Er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden, zoals het vervoer, de activiteiten, en een eventuele overnachting. Heeft u hulp nodig bij het organiseren dagtocht? Wij van groepstrip.nl helpen u graag! Bij groepstrip.nl heeft u de keuze uit veel verschillende soorten dagtochten: of u nu een schoolreisje naar de speeltuin wilt of een stedentrip met de familie, bij ons bent u aan het juiste adres!

Groepstrip.nl is onderdeel van Verschoor Reizen, een bedrijf met reeds 90 jaar ervaring op het aanbieden, organiseren, en samenstellen van verschillende soorten groepsuitjes voor verschillende doelgroepen. Voor elke doelgroep is bij groepstrip.nl wel een geschikte reis te vinden. Zo niet, dan kunnen wij een dagtrip speciaal op maat voor u samenstellen.

 

Organiseren dagtocht met groepstrip.nl

Het is belangrijk dat iedereen van het gezelschap kan genieten van de dagtocht. Essentieel hierbij is dat er rekening moet worden gehouden met de wensen. Dit kan het organiseren van de perfecte dagtocht erg lastig maken. Gelukkig hebben wij bij groepstrip.nl jarenlange ervaring met het organiseren dagtocht.

U kunt kiezen uit ons uitgebreide aanbod aan reizen zowel in het binnenland als in het buitenland. Er is keuze uit speeltuinen, dierentuinen, verschillende musea, stedentrips en nog veel meer! Per seizoen hebben we variërende aanbiedingen waardoor u het meeste uit de tijd van het jaar kunt halen. Zit het perfecte uitstapje voor u en uw groep er niet bij? Ook dan staan wij voor u klaar! Samen met u stellen we de groepsreis samen die bij u en uw gezelschap past. Gegarandeerd een prachtige dagtocht die u niet snel meer zal vergeten!

 

Meer informatie over organiseren dagtocht?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over organiseren dagtocht met groepstrip.nl? Neem dan contact met ons op via de mail, telefoon, of vul het contactformulier op onze site in!

Naam *
Telefoonnummer ?*
E-mail
Op de hoogte blijven? Schrijf mij in!
Upload uw groepsreis *
Vraag / Opmerkingen
Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)