Uit in eigen land - Groepstrip.nl

Uit in eigen land

Zin om erop uit te gaan, maar niet al te ver van huis? Ga dan uit in eigen land! Of u nu een schoolreisje wilt organiseren of een personeelsuitje, bij groepstrip.nl bent u aan het juiste adres voor vele verschillende soorten groepsreizen in Nederland.

 

Waarom uit in eigen land met groepstrip.nl

Groepstrip.nl is onderdeel van Verschoor Reizen, een bedrijf met reeds 90 jaar ervaring op het aanbieden, verzorgen, en samenstellen van verschillende soorten groepsuitjes voor verschillende doelgroepen. Wie er ook op uit in eigen land wil, bij groepstrip.nl is er wel een geschikte reis te vinden. Zo niet, dan kunnen wij een reis speciaal op maat voor u samenstellen. Kortom: groepstrip.nl is er voor iedereen!

Nederland heeft zo veel te bieden: of u nu naar een grote stad wilt als Amsterdam of naar een pretpark. Museums, dierentuinen, noem het maar op: wij bieden het aan. Maar ook voor specialere reizen bent u bij ons aan het juiste adres. Uit in eigen land gaan betekent een ruime keuze aan activiteiten: wat dacht u van het aardbeienterras en een rondvaart door de Oosterschelde? Of een middag in de Veluwse IJsselvallei? Groepstrip.nl neemt u graag mee naar alle bijzondere plekken die Nederland te bieden heeft!

 

Keuze genoeg!

Bij groepstrip.nl heeft u de keuze uit verschillende soorten groepsreizen voor verschillende doelgroepen. Het is natuurlijk belangrijk dat de reis bij het gezelschap past. Mocht u daarom geen keuze kunnen maken uit ons assortiment, dan adviseren wij u graag! Zou er eventueel niets voor u en uw gezelschap tussen zitten, kunnen wij altijd een reis voor u op maat samenstellen. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de reis: van vervoer tot een eventuele overnachting: groepstrip.nl regelt het voor u!

 

Meer informatie over uit in eigen land?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over uit in eigen land met groepstrip.nl? Neem dan contact met ons op via de mail, telefoon, of vul het contactformulier op onze site in!

  Naam *
  Telefoonnummer ?*
  E-mail
  Op de hoogte blijven? Schrijf mij in!
  Upload uw groepsreis *
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)